Draagt u ook bij aan de 10m repeater?

 

Weblink QR Code
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=bwM36CWc6tSlUVSInUPsfKCEHAZTbtpP
rekening nummer: NL68 INGB 0007 701566

 

Uw donatie is ons veel waard!

Om ook u als korte golf liefhebbers te kunnen faciliteren zijn we druk bezig om een 10 meter FM repeater te ontwikkelen en in de lucht te brengen. Zeker met de voor de komende jaren toenemende goede propagatievoorspellingen verwachten we daar veel belangstelling voor van de amateurgemeenschap.De machtiging is intussen aangevraagd en verleend door de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur. (RDI), voorheen bekent als het Agentschap Telecom (AT). De zendfrequentie is 29.650 MHz, de ontvangstfrequentie 29.550 MHz. Er wordt dus met een negatieve shift van 100 KHz gewerkt. Het vermogen is 50 Watt. Er zal een CTCSS frequentie worden toegepast van 88.5 Hz. voor de ontvanger, alsmede voor de zender.Door uw steentje bij te dragen wordt het voor ons wat meer draagbaar voor nu en in de toekomst en kunt u blijven genieten van de repeaters.