Rob, PAØRPA is voorzitter en penningmeester en houdt zich verder bezig met mechanische zaken zoals het bouwen van apparatuur en behuizingen en plaatsen van antennes. Verder is hij het brein achter de hoogfrequent technieken. Ook bij onderzoek naar- en het oplossen van storingen is hij actief.
Henk, PA5HE is secretaris en houdt zich voornamelijk bezig met het experimenteren met, en het bouwen van meestal analoge schakelingen.
Jack, PA3AXO is bestuurslid en houdt zich, naast algemene assistentie bezig met mechanische zaken zoals maatwerk voor bijvoorbeeld antennes. Op ATV gebied is hij de promotor en experimenteert hij veel met digitale technieken op dit vlak.
Ton, PD5TON is bestuurslid en verricht algemene werkzaamheden en beraadt zich over hoe hij zijn functie verder in gaat vullen.
Luc, NL13716/19RF1292 is bestuurslid en houdt zich bezig met de I.P. techniek. Hij is verantwoordelijk voor de configuratie  van de router,  de LAN switches  en de WiFi links e.d, maar maakt scripts voor de Raspberry Pi’s van de repeaters en onderhoud en maakte de website. Tevens verricht hij all round hand en span diensten.