Verhuizing Website

Wegens omstandigheden moeten we de website verhuizen naar een andere webhoster. Als gevolg daarvan is de website tijdelijk minder gevuld met informatie. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de weder opbouw.

Zo werken we op dit moment ook aan de layout, deze wordt wat aangepast voor betere leesbaarheid. De inhoud van de website blijft zoals deze was. Niet alle oude artikelen komen terug, we willen met een schone lei beginnen. Het kan even duren voordat alles klaar is, want we hebben het momenteel ook druk met andere hobbies.

Mocht de website op dit moment geen antwoord op uw vragen geven, neem dan gerust via de bekende kanalen contact met ons op. Let wel, ons algemeen e-mail adres verandert naar info@repeatersboz.nl, het oude, contact@repeatersboz.nl blijft nog een paar maanden in de lucht.