– De ATV repeater is niet langer in bedrijf –

Testbeeld Generator ATV repeater: De ATV repeater beschikt op ingang 7 over een 9-tal testbeelden. Deze kunt u kiezen via een webinterface op: http://atv.repeatersboz.nl:46180. Deze webinterface is echter pas te bereiken wanneer PI6BOZ in de lucht staat. De software van de testbeeld generator heeft wat tijd nodig om op te starten.

Nadat je de repeater ingeschakeld hebt wacht je totdat het testbeeld op ingang 7 zichtbaar is. Vanaf dit moment is de webinterface te benaderen door in te loggen met pi6boz als loginnaam en  testbeeld als wachtwoord. Een ander testbeeld kies je simpel door op het betreffende testbeeld te klikken.

De testtoon is aan- en uit schakelbaar, dit  door links onder aan de pagina naast TONE op ON of OFF te klikken. Ook de CW ID is aan- en uit schakelbaar. Dit  door rechts onder aan de pagina naast CW ID op ON of OFF te klikken.

Een gekozen testbeeld blijft actief zolang de repeater ingeschakeld is of totdat jezelf of iemand anders een ander testbeeld kiest. Het zelfde geldt voor schakelen van de testtoon en de CW ID.