– De ATV repeater is niet langer in bedrijf –


Bediening ATV repeater
: Via http://atv.repeatersboz.nl:46181/controller/controller.php kunt u de ATV repeater in- en uitschakelen, maar ook kunt u hier kiezen welke ingang u wilt zien. De repeater komt op met het beeld van de quad. Links boven ziet u de analoge 23cm ingang, rechts boven de 70cm DVB-T ingang en links onder de stream ingang.

Hier naast ziet u de web bedieningsinterface.

Door op het plaatje of de tekst er onder te klikken schakelt de matrix naar de gekozen ingang. Het kan tot 3 seconden duren voordat u de gekozen ingang op zender ziet.

Als u een verkeerde ingang heeft gekozen wacht dan drie seconden voordat u opnieuw een ingang kiest. Houdt in ieder geval altijd drie seconden ruimte tussen de schakel opdrachten.

Dit is een tijdelijke web bedieningsinterface. Omdat de 70cm repeater meer en meer gebruikt wordt, is bedienen door middel van DTMF via deze repeater niet altijd mogelijk. Er is om deze rede voor deze oplossing gekozen.

In een later stadium zal de web bedieningsinterface verder worden uitgewerkt met meer mogelijkheden en een verfijnder uiterlijk.

Na een uur schakelt de repeater automatisch uit. Dit word aangekondigd met een teller rechts boven in beeld. Wilt u verder werken? Schakel dan de repeater gerust weer in!