Stichting Repeater Bergen op Zoom
Blijf op de hoogte

Om volledig op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de repeaters, eventuele storingen en andere zaken kon u al u onze facebook en twitter accounts volgen, maar nu ook hier terecht. Acute storingen zullen altijd eerst via social media kenbaar worden gemaakt, wanneer ze aanhoudend zijn maken we er hier melding van.

 

Iets Gemist?

18-04-2018

Net dat ene stukje informatie gemist? Je hebt dat wel eens, er staat iemand aan de deur, iemand belt je en je mist een stuk van een interessant QSO. Momenteel experimenteren we de mogelijk om terug te kunnen luisteren in blokken van een uur. Iedere vijf minuten over het uur komt het afgelopen uur online beschikbaar om terug geluisterd of gedownload te worden via: https://storage.repeatersboz.nl/s/OCceUpeeL6ggldf.
 

Icecast

16-04-2018

Vanaf heden beschikken we over een eigen icecast server om de streams van PI2BOZ en PI3BOZ aan te bieden. Het is nu mogelijk om via je favoriete speler of webbrowser naar PI2BOZ en PI3BOZ te luisteren. De streams bij Broadcastify komen binnenkort te vervallen.

 

Website

22-03-2018

Om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, storingen te melden, maar ook te informeren over de techniek en werking van de repeaters hebben we een website in het leven geroepen. Uiteraard zullen de social media kanalen aktief blijven.

   

Domein naam

19-02-2018

Om de vindbaarheid en herkenbaarheid te verbeteren heeft de stichting sinds 19 februari 2018 een domein naam, te weten www.repeatersboz.nl. Via deze domein naam is niet enkel onze website te vinden, maar maakt u ook verbinding met vele van onze digitale diensten zoals de ATV stream ingang en de ATV testbeeld generator.