Update | Herstel PI3BOZ

PI3BOZ is wegens herstel werkzaamheden nog steeds buiten bedrijf. De VCO’s zijn hersteld en draaien nu op een correcte spanning.

Nu de gehele installatie toch op de werkbank ligt wilden we wat toevoegen aan de besturing. Namelijk de lang gewenste mogelijkheid om op afstand de zendontvanger uit te kunnen lezen. Echter werden we tijdens deze werkzaamheden geconfronteerd met een haperende 5 volts voedingslijn van de Raspberry Pi. Hierdoor is de 5V spanning op de USB poorten niet stabiel. De USB poorten worden gebruikt voor het audio en nu ook voor de externe besturing van de zendontvanger. Beiden hebben 5V nodig via de USB poorten.

We gaan de Raspberry Pi een van komende dagen vervangen. Tevens lopen we alle andere zaken na zodat alles weer tip top in orde is voordat alles weer in de lucht gaat. Dit laat door de defecte Raspberry Pi dus nog even op zich wachten.

We houden u op de hoogte middels onze website en Facebook pagina.