Storing & Issue Overzicht

Soms werkt er even iets niet of is er voor langere tijd iets defect of niet direct oplosbaar. Om u wat inzage te geven is er sinds vandaag op de website een actueel overzicht van storingen en andere issues te vinden.

Het overzicht toont de huidige status en de reeds ondernomen acties tot aan de oplossing. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status van een storing of ander probleem en kunt u het verloop ervan volgen. Uiteraard blijven we de storingen ook via Facebook melden.

Een voorbeeld:

Actuele storingen & andere issues:

ATV Repeater
20-11-2021 De powerswitch welke de de ATV repeater via de webcontroller aan en uit zet is defect. Hierdoor is de repeater tijdelijk niet bruikbaar. Een nieuwe powerswitch wordt gebouwd.
30-02-2022 De nieuwe powerswitch is klaar en wordt binnenkort geplaatst.
25-03-2022 De nieuwe powerswitch wordt geïnstalleerd.
Lopend

Opgeloste storingen & andere issues: 

D-Star Repeater
04-12-2021 De repeater wilt na de call wijziging niet meer met openquad.net verbinden waardoor hij niet meer aan een reflector hangt en werkt met enkele sets ook niet lokaal.
01-02-2022 Enkele herstel pogingen m.b.t. de software mochten niet baten.
05-03-2022 Actie op locatie, aanpassing parameters van de controller. Repeater werkt weer lokaal, maar verbindt nog niet met openquad.net.
11-03-2022 Nieuwe pogingen leveren helaas geen resultaat.
15-03-2022 De oorzaak is gevonden en hersteld. Een absurd grote logfile liet de software bevriezen en crashen. De repeater verbindt weer met openquad.net en hangt daarmee weer aan XLX007B.
Afgerond

Werkt er iets niet? Kijk dan op de storingen & issues pagina!

Like en Deel

Reageer