PI3BOZ even Off Air

Nadat PI3BOZ vanavond mankementen vertoonde zoals in de lucht blijven staan en hakkelende audio produceren, zijn we een onderzoekje gestart. Al snel bleek dat de SD kaart, welke al een aantal jaar in gebruik is, behoorlijke beschadigingen te vertonen. Soms gaan ze jaren lang mee, soms maar een jaar. Nou goed, heel ernstig is het niet.

Omdat de besturing van de repeater regelmatig vast liep waar door de zender in de lucht bleef staan, is hij even uit de lucht gehaald. Gelukkig hebben we altijd wel en aantal SD kaartjes op voorraad voor sit soort situatie. Er is reeds een backup naar een nieuwe SD kaart geschreven. In de loop van deze ochtend, donderdag 13 augustus 2020, proberen we de SD kaart te plaatsen. Uiteraard houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Like en Deel

Reageer