Fusion enthousiastelingen activeren repeater in West Brabant

Fusion is in onze regio flink in opmars. Enkele amateurs uit deze regio zijn dan ook behoorlijk actief met deze relatief nieuwe techniek. Echter blijft dat beperkt tot simplex verbindingen binnen de regio. Om Fusion in de wijdere regio meer bekendheid te geven en experimenten op gang te krijgen ontstond de wens voor een repeater.

Een aantal amateurs stond op en zette een plan op. De initiatiefnemers Jan / PD3JAG, Ton / PD5TON en Jan / PD1JHH benaderden ons met een plan. Na enkele goede gesprekken zijn we, vooral door hun bijdrage, tot elkaar gekomen en gaan we op hun initiatief in samenwerking met onze stichting een Fusion repeater realiseren.

De antenne komt op 56 meter hoogte, de callsign en frequentie zullen we op een later tijdstip bekend maken.

Like en Deel

2 gedachten over “Fusion enthousiastelingen activeren repeater in West Brabant”

 1. Een mooie uitbreiding van het repeaterpark “BoZ”
  Eindelijk kan dan de 5e modulatie vorm van de
  Yaesu 991 ook gebruikt worden.
  De andere C4FM sets werken er ook op natuurlijk.
  Veel succes en op de mooie samenwerking.
  Jan PD1JHH

  Beantwoorden

Reageer

%d bloggers liken dit: