WIJZIGING besturing PI6BOZ

Omdat er vaker activiteiten zijn op PI2BOZ is het lastiger geworden om de ATV repeater door middel van DTMF via deze repeater te besturen. Voor het zenden van de DTMF tonen is het noodzakelijk dat er geen QSO gaande is. Als er wel een QSO gaande is kunt u de ATV repeater dus niet bedienen. Dit brengt ongemakken met zich mee. Het is wachten tot het QSO klaar is, of vragen of u er even tussen door mag. Al met al allemaal niet erg comfortabel. Daarom is met ingang van zaterdag 23 mei 2020 PI6BOZ dan ook niet langer via DTMF te besturen.

Gekozen is voor een web oplossing. Deze is te bereiken via: http://atv.repeatersboz.nl:46181/controller/controller.php. We hopen met deze oplossing zowel de gebruikers van PI2BOZ en PI6BOZ wat meer comfort te bieden. In de toekomst zal deze interface worden voorzien van meerdere functies.

Like en Deel

Reageer