Up Status pagina’s bijgewerkt

De UP Status pagina’s op de website zijn bijgewerkt en uitgebreider dan ooit. Via deze pagina’s kun je snel en eenvoudig checken of alle apparatuur UP zijn wanneer er iets niet lijkt te werken. De informatie is maximaal 5 minuten oud.

We hebben de volgende status pagina’s gemaakt:

https://www.repeatersboz.nl/up-status-netwerk | Deze pagina toont de UP Status van alle essentiële netwerk apparatuur welke nodig zijn om de repeaters te laten functioneren. Denk aan b.v. de router en netwerk switches.

https://www.repeatersboz.nl/up-status-pi1boz | Deze pagina toont de UP Status van PI1BOZ en van alles wat nodig is om deze correct te laten functioneren. Dit is voornamelijk de Raspberry Pi en wat services op deze.

https://www.repeatersboz.nl/up-status-pi2boz | Deze pagina toont de UP Status van PI2BOZ en van alles wat nodig is om deze correct te laten functioneren. Dit is voornamelijk de Raspberry Pi en wat services op deze.

https://www.repeatersboz.nl/up-status-pi3boz | Deze pagina toont de UP Status van PI3BOZ en van alles wat nodig is om deze correct te laten functioneren. Dit is voornamelijk de Raspberry Pi en wat services op deze.

https://www.repeatersboz.nl/up-status-overige | Deze pagina toont de UP Status van de Icecast Server en de The Things Network Gateway. Dit is voornamelijk de Raspberry Pi en wat services op deze.

In het geval dat een apparaat of service down mocht gaan worden de beheerders daarvan automatisch binnen enkele minuten op de hoogte gebracht. Down Time happens… en dat is vervelend… We zullen altijd proberen zo snel mogelijk alles weer werkend te krijgen.

Like en Deel

Reageer