Lopen voor gezonde hersenen | Aneurysma

Lopen voor gezonde hersenen | Aneurysma

PD9ROB | Lopen voor gezonde hersenen

PD9ROB, Robert Haaima vraagt aandacht voor de hersenaandoening aneurysma…

Een aneurysma in de hersenen is een uitstulping in de vaatwand van de hersenslagader. Verondersteld wordt dat een aneurysma van de hersenslagaders ontstaat uit een aangeboren zwakke plek van de vaatwand, maar daarover bestaat nog onvoldoende zekerheid. Mijn zus overleed in september 2018 op 48 jarige leeftijd plotseling aan een hersenbloeding, ontstaan uit een aneurysma.

Ieder jaar loop ik diverse hardloopwedstrijden. Voor elke wedstrijd die ik vanaf nu loop wil ik aandacht vragen voor deze aandoening. Deze actie draag ik op aan haar, voor meer aandacht en onderzoek van deze moeilijk herkenbare, sluipende aandoening.

Doneer nu!  |  https://actie.hersenstichting.nl/actie/robert-haaima

Like en Deel

1 gedachte over “Lopen voor gezonde hersenen | Aneurysma”

Reageer

%d bloggers liken dit: