Heelweg microwave meeting 2019

Ook dit jaar is er weer een microwave meeting georganiseerd. Deze zal plaats vinden op zaterdag 19 januari van 10:00 tot 15:00 in het Kulturhuis de Vos. U vind dat aan de Halseweg nummer 2 in Westendorp. Tijdens deze bijeenkomst komt alles wat met micro golflengtes te maken heeft aan bod.

Diverse meet teams bestaande uit o.a. PE1FOD , PA1FYB, PE1NFE, PA0EHG, PA3EXV, PB0AOK, PA2M, PA3DZL, PE0SSB, PA0RYL, PE1BMC en PA3ACJ zullen u de mogelijkheid bieden om met professionele hardware uw apparatuur te meten.

O.a. de volgende meethardware is beschikbaar: sweepers 0-26 GHz, spectrumanalyzers 10 KHz – 26 GHz, tracking generator, meetzender 10Khz – 3.3 GHz (AM, FM, CW, en puls), spectrumanalyzer tot 325 GHz, ruisgetalmeter tot 76 GHz.

Tijdends deze bijeenkomst kunt u uiteraard ook ideeen uitwisselen en zaken demonstreren. Meer informatie is te vinden op de website: pamicrowaves.nl

Like en Deel

Reageer