Nieuwe Website

Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe website. Via de nieuwe site proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de techniek van de repeaters. Ook zullen eventuele storingen en nieuwtjes vermeld worden.

De nieuwe site beschikt over wat leuke tools, zoals het uitlezen van uw signaal kwaliteit op PI3BOZ. Tevens staan er overzichten met betrekking tot de UP/DOWN status van de (netwerk) apparatuur. U kunt ook gemiste QSO’s welke op PI2BOZ en PI3BOZ plaats vonden terug luisteren. Ook de wekelijkse ronde van PI4BOZ is iedere woensdag avond vanaf 22:05 terug te luisteren.

Er is aandacht besteed aan uitleg over functies van de repeaters. Redenen genoeg om de site regelmatig te bezoeken. Zo blijft u prima op de hoogte van de status en ontwikkelingen van de Bergen op Zoomse repeaters.

73’s namens het team van de Bergse repeaters.
Rob, PAØRPA | Henk, PA5HE | Jack, PA3AXO | René, PH3V | Luc, NL13716

Like en Deel

1 gedachte over “Nieuwe Website”

Reageer

%d bloggers liken dit: